Biz Kimiz

METU BIZ

12 Şubat 1992 tarihinde kurulan ODTÜ İşletme Topluluğu, okulumuzda faaliyet gösteren köklü ve lider bir kariyer kulübüdür.

1992 yılından bugüne yaptığı tüm etkinliklerde her zaman yenilikçi olmayı amaçlamış, benzer oluşum ve etkinliklere yön veren bir topluluk olma yolunda ilerlemiştir.

Finans, pazarlama, satış, kariyer, girişimcilik, teknoloji, veri bilimi ve çeşitli alanlardaki etkinlikleriyle adından her zaman söz ettirmiştir.

Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarının arasında yer alan Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin ve Türkiye’nin önde gelen öğrenci topluluğu olarak her zaman daha iyiyi hedeflemektedir.

01.

Renkli

Bir öğrenci kulübü olarak; tanışmaya, gezmeye, eğlenmeye de her zaman vakit ayırıyor, ömür boyu sürecek dostluklar kuruyoruz.

02.

Köklü

12 Şubat 1992 tarihinde kurulan ODTÜ İşletme Topluluğu okulumuzda faaliyet gösteren köklü ve lider bir kariyer kulubüdür.

03.

Profesyonel

Dinamik, çalışkan, başarılı ve yaratıcı ekibi sayesinde geçmiş tecrübe birikimi ile ODTÜ kalitesine yakışan profesyonelce çalışan bir topluluk.